نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید

نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید

نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید

نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید  چگونه باید باشد؟ آیا باید در رفتار با نسل جدید مواردی را در نظر داشت؟ نسل z چه کسانی هستند ؟ با مشاور روانپناه همراه شوید تا در رابطه با نحوه ی ارتباط با فرزند آشنا کنیم. واقعیت خیلی عجیبی در رابطه با نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید ، وجود دارد که دانستن آن خیلی کمک کننده است.

در رویای یک جوان ۱۸ ساله همیشه احساسات بر منطق غالب است

فرص کنید :

جوان ۱۷-۱۸ ساله می گوید

می خواهد درس بخونه

دکتر بشه

مهندس بشه

وکیل بشه و….

برای رویای خودش ارزش قائل است، تلاش می کنه ، یا می خواهد مهاجرت کنه، یا میخواهد کاسبی کنه ، یا میخواهد ورزشکار بشه

یا …….

عکس العمل والدین در برابر رویای جوانان

نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید چگونه باید باشد؟ ولی کافیه همین جوان بیاید پیش ما و رویای خودش را برای ما تعریف کند، عکس العمل ما چیست ؟؟؟؟معمولا سن که بالا می رود ، احتیاط و عقل بر احساسات غلبه می کنند

عکس العمل والدین در برابر رویای جوانان، دعوت به تعقل و دیدن مشکلات است .

جوانان فقط روشنی و هدف را می بینند ، مشکلات را نمی بینند.

مسن تر ها بیشتر مشکلات را می بینند و روشنی هدف را نمی بینند .این تضاد تفکر بین دو نسل است

نسل جوان هیجانی، نسل پیر ترسو، قطعا همه ما اولیا و پدر مادرهایی را در دانش آموزان خود داریم که منطق آنها زورگویی است .

خیلی از این اولیا ، درکی از نسل جدید ندارند.

تصویر-نحوه-رفتار-با-نوجوانان-نسل-جدید-8554

تنها تفکر آنها این است که ، خرج می کنیم ، پول می دهیم ، خواسته هایمان تامین می شود .

در حالی که داستان نسل جدید ، رویای نسل جدید ، خواسته های نسل جدید ، خیلی متفاوت است .

این نسل معمولا حرف نمی زنند ، اما توقع دارند درست تر درک شوند ، که خیلی عجیب نیست .

کافی است بفهمیم با نسل قدیم و رویای آنها فاصله داریم . باید یاد بگیریم

این فاصله را کم کنیم خیلی از روش های روانشناسی کلاسیک

دیگه پاسخگو نیست ، دیگه نمیشه با نظریه فروید نسل جدید را درک کرد .

نمیشه با توصیه های دکتر هلاکویی و …برای نسل جدید نسخه نوشت

بهتره روش های ارتباط نوین با نسل جدید را بیاموزیم، رویاهای آنها را بشناسیم با قدری بودن در محیط های جوانان، شناخت این تضاد آنقدرها هم سخت نیست .ما صاحب فرزندان نیستیم، ما دوست آنها باید باشیم .در مدرسه ریاضی و کلاسهایی که دانش آموزان حس درک شدن و همراهی دارند، احترام می بینند و دیده می شوند، آرامش بیشتر است، نتایج هم صد البته بهتر است .

بیشتر بخوانید:

روانشناسی جنسی بلوغ

چگونه فرزند خود را تک بعدی تربیت نکنیم؟

نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید در زمان اشتباهات نوجوانان

برخورد با اشتباهات نوجوانان می‌تواند به عنوان یک فرصت برای یادگیری و رشد برای آن‌ها و همچنین به عنوان یک فرصت برای ارتباط صمیمانه و تحول در ارتباطات خانوادگی محسوب شود. در اینجا چند راهنمایی برای برخورد به موقع و موثر با اشتباهات نوجوانان آمده است:

  1. گوش دادن: گوش دادن به صورت فعال و بی‌اندازه به نوجوانان اهمیت بسیاری دارد. زمانی که آن‌ها با ما صحبت می‌کنند، بهترین کاری که می‌توانیم انجام دهیم، گوش دادن به آن‌ها و فهم عواطف و احساسات‌شان است.
  2. ارائه حمایت: نوجوانان نیازمند حمایت و اطمینان از وجود ما هستند. بنابراین ارائه حمایت و احساس اینکه همواره برایشان وجود داریم، مهم است.
  3. ارائه راهنمایی: به جای ابراز انتقادهای بی‌رویه، بهتر است به آن‌ها راهنمایی کرد و نکات مرتبط را به آن‌ها یادآوری کرد. در اینجا باید به آن‌ها نشان دهیم چطور می‌توانند از اشتباهات یاد بگیرند.
  4. ارائه محافظت: نوجوانان نیازمند محافظت و احترام به حریم شخصی‌شان هستند. این احساس امنیت و احترام باعث می‌شود که آن‌ها احساس دوستی و عاطفه بهتری داشته باشند.
  5. ایجاد ارتباط: ارتباط صمیمانه و بازتوانی روابط خانوادگی، مهم‌ترین عامل در برخورد موثر با اشتباهات نوجوانان است. ایجاد فضایی برای برقراری ارتباط صمیمانه و راحت با آن‌ها، می‌تواند ارتباط و درک را بهتر کند.

به طور کلی، برخورد موثر با اشتباهات نوجوانان نیازمند برخورداری از حس احترام، توجه و ارتباط صمیمانه است، همچنین تماس با بهترین مرکز مشاوره تلفنی بسیار کمک کننده می باشد.

رفتار با نوجوان ۱۵ ساله

چگونه با جوان خود رفتار کنیم؟ رفتار با نوجوانان ۱۵ ساله باید براساس فهم و احترام به نیازها و مراحل رشد آنها صورت گیرد.

نوجوانان در این دوره از زندگی خود با تغییرات فیزیکی، عقلانی و اجتماعی مواجه می‌شوند. بنابراین، حمایت و تشویق به آنها در مواجهه با چالش‌ها، تقویت اعتماد به نفس و توانمندی آنهاست.

گوش دادن به نیازها و احساسات نوجوانان از جمله عواطف، اندوه، و نگرانی‌ها ضروری است. این کمک می‌کند که نوجوانان احساس پذیرش و توجه دارند و خودشان را مقبول و تحت نظر می‌بینند.

تعیین مرزها و قوانین مناسب باعث حفظ نظم و ایجاد مسئولیت در نوجوانان می‌گردد. اما این مهم است که قوانین منصفانه و قابل توجیه باشند و به طور جدی گرفته شوند.

به نوجوانان آموزش داده شود که ارزش‌ها و آثار اخلاقی را درک کنند و بر اساس آنها رفتار کنند. این می‌تواند همراه با بحث و تبادل نظر درباره مسائل اخلاقی و اجتماعی باشد.

پشتیبانی از روابط اجتماعی نوجوانان با همسالانشان می‌تواند توانایی ایجاد ارتباط خوب، تعامل اجتماعی و افزایش مهارت‌های اجتماعی را تقویت کند.

به نوجوانان اجازه دهید تصمیم‌های مستقل خود را بگیرند و به تدریج مسئولیت‌پذیری خود را در مواجهه با عواقب این تصمیم‌ها تجربه کنند. این کمک می‌کند تا به تدریج مهارت‌های زندگی و خودکنترل را بهبود بخشند.

اگر مشاوره و راهنمایی بیشتری در این زمینه نیاز دارید، می‌توانید با مرکز مشاوره تلفنی روان پناه تماس بگیرید.

برای مشاوره تلفنی یا حضوری در رابطه با نحوه رفتار با نوجوانان نسل جدید، می توانید، با متخصصین مرکز مشاوره روانپناه با شماره۰۲۱۲۶۶۴۵۱۶۱ و یا ۰۹۰۳۴۲۳۰۷۸۹تماس بگیرید.

دیدگاه‌ها ۰