چگونه افسردگی را از بین ببریم؟

چگونه افسردگی را از بین ببریم؟

رهایی از افسردگی ممکن است یک مسیر طولانی و دشوار باشد ؛ پس اصلا در مورد درمان آن عجله نکنید و صبور و شکیبا باشید. این درمان ممکن است شامل ترکیبی از روش‌ها باشد. در اینجا چند راهکار بالقوه توصیه می‌شود که می توانید به آنها دقت کنید:

راهکارهایی از رهایی افسردگی

اول) مراجعه به مشاور: به دنبال کمک حرفه ای و مشاور کاربلد باشید: یک متخصص سلامت روان و یا مشاور روانشناسی می تواند به شما کمک کند افسردگی خود را درک کنید ؛ نسبت به آن بینش پیدا کنید و برای ایجاد یک برنامه درمانی مناسب با شما همکاری کند. این مسیر ممکن است شامل درمان، دارو یا ترکیبی از این دو باشد.

دوم ) خود مراقبتی: مراقبت از خود را در اولویت قرار دهید.مطمئن شوید که به نیازهای اساسی و مهم خود از جمله خواب کافی، خوردن غذای مغذی و کافی ورزش منظم توجه می کنید. کنترل کنید که بیماری جسمی و عضلانی و مفصلی و استخوانی و داخلی و عفونی ندارید. بیماری‌های گوارشی

اختلال هورمونی: تنظیم بودن غدد درون ریز من جمله تیروئید را چک کنید. مراجعه به پزشک و آزمایشات کلی داخلی را انجام دهید و در آزمایش‌های سرطان سینه ؛ پستان و یا پروستات (برای آقایان) شرکت کنید. کنترل قند جون و دیابت و چربی هم بسیار مهم هستند. اینها می توانند به بهبود احساس کلی و رفاه شما کمک کنند و ممکن است برخی از علائم افسردگی را کاهش دهند.

سوم) بازی و تفریح: در فعالیت‌هایی که از آن لذت می‌برید شرکت کنید. شرکت در فعالیت‌هایی که برایتان لذت‌بخش یا معنادار است، می‌تواند به بهبود خلق و خوی شما و کاهش علائم افسردگی کمک کند.

ایجاد معنا برای زندگی ( به کتاب معنادرمانی دکتر فرانکل مراجعه کنید.) برای خود هدف‌گذاری کوتاه مدت ؛ میان مدت و بلد مدت انجام دهید.

افسردگی

چهارم) حمایت اجتماعی: از خانواده و دوستان حمایت کنید. با افرادی صحبت کنید که به شما اهمیت می دهند و می توانند حمایت عاطفی ارائه دهند. از درخواست کمک در صورت نیاز نترسید.

از افراد سمی برحذر باشی.(کتاب افراد سمی را سرچ کنید ، بخوانید و به دستورالعمل‌های آن پایبند باشید..)

پنجم) ریلکسیشن و مدیتیشن و یوگا و ورزش: تکنیک‌های ذهن‌آگاهی و آرامش را تمرین کنید. مدیتیشن، یوگا، تنفس عمیق و سایر تکنیک‌های تمرکز حواس ممکن است به کاهش علائم افسردگی و بهبود احساس کلی سلامتی شما کمک کند.

ششم) هدف‌گذاری منطقی: اهداف واقع بینانه تعیین کنید.افسردگی می تواند انجام وظایف را دشوار کند، بنابراین با اهداف کوچک و قابل دستیابی شروع کنید و به سمت بالا بروید.

به یاد داشته باشید که سفر همه افراد به افسردگی متفاوت است و آنچه برای یک فرد مؤثر است ممکن است برای دیگری مؤثر نباشد. با خودتان صبور باشید و استراتژی‌های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که آنچه را که برایتان مفید است بیابید

استفاده از داروهایی چون فلوکستین و سرترالین (زلفت یا آسنترا) یا سایر داروهایی که روانپزشک نسخه می‌کند را به طور منظم و مسئولانه فراموش نکنید.

دیدگاه‌ها ۰